Κύρκος ΠαναγιώτηςΟ Πάνος Κύρκος πραγματοποίησε τον καλύτερο συνολικό χρόνο της άτυπης γενικής στην 1η Ανάβαση Καστανιάς με Mitsubishi Lancer Evo VIII. Ήταν η επίδοση που συζητήθηκε πιο πολύ και έβγαλε την απίστευτη μέση ωριαία ταχύτητα των 108χλμ/ώρα! στα 5χλμ της διαδρομής.
Απολαύστε την προσπάθειά του από το bucket του συνοδηγού.

Mitsubishi Lancer Evo X Ένα ακόμα video από τη θέση του οδηγού. Ένα από τα πιο σύγχρονα αγωνιστικά αυτοκίνητα ήταν το Mitsubishi Lancer Evo X του Ποσειδώνα Γορίτσα από τα Ιωάννινα. 
Ο Γορίτσας πήρε τη νίκη στην κατηγορία Ν για μόλις 26 εκατοστά του δευτερολέπτου! και αυτές οι διαφορές είναι που χαρακτηρίζουν τους αγώνες αναβάσεων.
Δείτε το πέρασμα.

Παναγιώτης ΚύρκοςΜετά από αρκετά χρόνια, η Βόρεια Ελλάδα φιλοξένησε και πάλι μια πρωταθληματική Ανάβαση. Η 1η Ανάβαση Καστανιάς αποτέλεσε τον 4ο γύρο του Πανελληνίου πρωταθλήματος Αναβάσεων, ενώ προσμέτρησε και στο Κύπελλο Αναβάσεων & Ταχύτητας Βορείου Ελλάδος. Οι θεατές κατέκλυσαν τη μήκους 5 χιλιομέτρων διαδρομή του αγώνα, χειροκροτώντας τις προσπάθειες όλων των αγωνιζόμενων.
Ο καιρός, σε αντίθεση με το Σάββατο, ήταν ηλιόλουστος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, με τις σταγόνες να κάνουν την εμφάνισή τους στα μέσα του δεύτερου σκέλους.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, είχαμε ανατροπές στο δεύτερο σκέλος, ενώ τα μηχανικά προβλήματα δεν έλειψαν, με αποτέλεσμα να μη δούμε τις αναμενόμενες μάχες σε όλες τις Ομάδες.

ΨιλιώτηςΔείτε τον αγώνα μέσα από την καμπίνα του Ford Escort RS του Κώστα Ψιλιώτη σε αγωνιστικό ρυθμό.
Η διαδρομή της Ανάβασης Καστανιάς συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό θεατών στο βουνό που είδαν τη μάχη με το χρονόμετρο αλλά και τις ατυχίες των οδηγών που συμμετείχαν.

Ζωοδόχος ΠηγήΜετά τον τερματισμό οι οδηγοί συνέχιζαν την πορεία τους για ένα χιλιόμερο μέχρι τη Ζωοδόχο Πηγή για να κρυώσουν και οι μηχανές.
Εκεί είχαν την άνεση των καταστημάτων εστίασης και παράλληλα έβλεπαν τους χρόνους τους στο τερματικό που είχε στήσει η Infomega στη βεράντα ενός καφέ!
Η Οργάνωση είχε δώσει και κουπόνια στους οδηγούς για την Κυριακή, προσφορά των 3 καταστημάτων της Ζωοδόχου Πηγής!

  Ζωοδόχος Πηγή Ζωοδόχος Πηγή Ζωοδόχος Πηγή Ζωοδόχος Πηγή  

Χορηγοί